Diskusní téma: Kniha návštěv

Narozeninové dorty + cukroví

Královi | 18.04.2016

Tímto bych Vám chtěla poděkovat za 6 let báječných dortů pro obě naše děti! Jste jedna z mála, pro kterou nikdy není problém cokoli udělat, ať si vymyslím sebekomplikovanější aranžmá, tak vždy překvapíte svou zručností a citem. Dorty chutnají báječně - a to i muž, který dorty nejí, tak ten Váš čoko s banánem si dá velmi rád. Také musím zmínit cukroví, které jsme od Vás měli - bylo úžasné! Měli jsme jak rohlíčky, tak linecké a další, všechno chutnalo skvěle! Jsme moc rádi, že jsme Vás našli, a doporučujeme Vás, kudy chodíme.. Těšíme se zase na příští leden a přejeme mnoho dalších spokojených malých i velkých klientů! :-)

Umělecká díla-to jsou Vaše dorty..:-)

Katka Valachová | 05.04.2016

Dobrý den,
dorty od Vás objednáváme už několik let,je to tradice na narozeniny našeho syna.Dort od Vás je vždy výborný,ale co je nejlepší,že vždy dokážete vytvořit cokoliv,co si přejeme-mořskou pláž,delfína,robota,raketoplán,mašinku..Tuším,že těch dortů bylo již 6..:-) Jste spolehlivá a profesionální.Děkujeme a těšíme se zase příště! Valachovi

dort s fotkou

Jitka Rybkova | 28.03.2016

Dort od Vas, pani Padevetova, opet nezklamal. Lahodil oku i chutovym bunkam vsech, kdo ho ochutnali. Jeste jednou diky.

Narozeninový dort Minnie

Soňa Barešová | 05.03.2016

Dobrý den, nechali jsme si od Vás vyrobit pro dceru bezlakotózový dort s ovocem a krémem. Byl chuťově výborný, obrázek se také moc povedl a dcera si oslavu užila. Moc děkujeme a těšíme se na další dort od Vás :)

dort sumec

Jitka Rybkova | 29.10.2015

Velky dik za umelecke dilo a zaroven skvelou pochoutku. Dort udelal oslavenci velkou radost a ziskal obdiv narozeninovych hostu. Chutnal uzasne. Pani Padevetova, at se Vam dari.

Narozeniny

Kateřina Havlíčková | 17.04.2015

Dorty od paní Padevětové jsou nejlepší.Seznámili jsme se s ní,když jsme objednávali svatební dort.Čas ubíhá velmi rychle a nyní nám už 11 let peče narozeninové dorty i pro naše 2 děti.Je znát, že dorty jsou vyrobeny z kvalitních surovin,ale také,že do nich bylo vloženo kousek srdce..vizuálně dort někdy vypadá opravdu neskutečně.Velmi,velmi chválíme a děkujeme:-)).Havlíčkovi-Týnec nad Sázavou.

Narozeninový dort Mája

Eva Friedbergerová | 16.03.2015

Moc děkuji za úžasný dort včelka Mája. Vizuálně i chuťově prostě na jedničku. Pochutnala si na něm celá rodina od tříleté dcery po osmdesátiletou prababičku. :-)
Úspěch měly i chlebíčky a studená mísa. Takže je jasné, na koho se při další příležitosti zase obrátím :-)

Svatební dort - s kalami/laděný do fialové barvy

Zuzka a Petr Vrbovi | 08.09.2014

Dobrý večer, paní Padevětová,

chtěli bychom Vám moc poděkovat za nádherný a především vynikající svatební dort ...

Dort naprosto předčil naše veškeré představy, všem svatebčanům moc chutnal ... Čokoládová i ostružinová náplně byla nejen výborná, ale také krásně provedená/barevná!!! :-)

Už čtyři svatebčané si již na Vás vyžádali kontakt ... Mnoho hostů se nás také ptalo, odkud máme tak výborný dort, že prý tak vynikající svatební dort ještě neochutnali ...

Tj. moc a moc DĚKUJEME!!! Vaše cukrářské umění budeme všude doporučovat!!!

Přejeme Vám další stejně spokojené zákazníky a krásný zbytek léta. ;)

Zuzka a Petr Vrbovi

Čokoládový dort

Jana Motejlková | 18.07.2014

Dobrý den,
ráda bych vám poděkovala za strašně moc dobrý dort, kterým jsem byla obdarována švagrovou k narozeninám.
Já jak se říká, moc na sladké nejezdím, ale ten váš byl ŠPIČKOVÝ !!!
Moc ráda bych osobně využila vašeho umění a objednala si dort pro syna ...
Děkuji ;o)))

Úžasné a originální

Michaela Hulová | 22.10.2013

Ráda bych touto cestou poděkovala za úžasné dorty, resp. výtvory, ze šikovných rukou paní z Padevětové, na kterou se se svými "výmysly" obracím již 6 let. Pro pí. Padevětovou není nic problém, splní nám každé přání a vyrobí velmi chutný a věrohodný dort z různých pohádek a filmů. Všem vždy chutnají, jsou nadýchané. Oblíbený je i sýrový dort, který také pokaždé slaví úspěch.
Přeji hodně spokojených klientů jako jsme my :-) Moc za vše děkujeme.

Záznamy: 2921 - 2930 ze 2949
<< 291 | 292 | 293 | 294 | 295 >>

Přidat nový příspěvek